60 anys

Agenda

 

 

 

 

 

 
 

 

Moltes gràcies

Amb el Vila de Castellar s’arriba al final dels actes programats per a la celebració del 60è Aniversari del C.B. Castellar. Ha estat un any, el 2017, farcit d’actes de caràcter social i esportiu per posar en relleu la tasca que fa i ha fet el C.B. Castellar al llarg d’aquests 60 anys d’història.

Des de la Comissió del 60è Aniversari i del C.B. Castellar un agraïment a totes les persones, que són moltes, que amb treball i esforç ho han fet possible.  No ens podem oblidar dels patrocinadors i col·laboradors pel seu suport i una menció especial per al nostre Ajuntament i la Diputació de Barcelona. Moltes gràcies a tots!!!

 

44è Vila de Castellar i 40è Memorial Parcerisa

El passat diumenge, dia 7 de gener, a les 9 de matí s’iniciava aquesta matinal de bàsquet amb el partit entre els cadets femenins del C.B. Canovelles i el C.B. Castellar. El just vencedor fou el C.B. Canovelles pel resultat de 31-60.

Tot seguit es donà pas a la celebració del 40è Memorial Josep Parcerisa entre els equips júniors masculins del C.B. Parets i el C.B. Castellar. El partit resultà molt disputat com correspon a dos equips que marxen com a segons classificats en els seus respectius grups. S’acabà imposant el Castellar pel resultat 52-49. L’equip lliurà el trofeu guanyat a la senyora Engràcia Batet, mare d’en Josep Parcerisa.

A continuació es procedí a la presentació de tots els integrants dels equips amb que compte el Club. Amb tots els jugadors/ores sobre el parquet del Puigverd el president de l’Entitat, senyor Josep Bordas, els dirigí unes paraules així com a les famílies i assistents al Pavelló. També hi hagué unes paraules d’agraïment a l’Ajuntament, representat pel seu Batlle Ignasi Giménez i el regidor d’esports José Leiva i pels components de la Junta Directiva. Igualment unes paraules pels  membres de la Comissió del 60è Aniversari, presents sobre el parquet, per la tasca feta i als que anuncià que se’ls hi faria un reconeixement al final de temporada. Per acabar unes paraules pels membres de Suport Castellar que participen de l’activitat del bàsquet i les monitores Montse Garrido i Paqui Garcia per la seva implicació. L’Alcalde Ignasi Giménez adreça unes paraules a tots els assistents i sobre tot als jugadors/ores posant en valor les qualitats de l’esport.

 

Acte seguit saltaren a la pista els primers equips del C.B. Cornellà (EBA) i del C.B. Castellar per disputar-se el 44è Trofeu Vila de Castellar. Fou un partit interessant i entretingut per a l’espectador malgrat que la diferència de dues categories es reflectí en el marcador final amb una clar 67-88 pels del Baix Llobregat. Amb el lliurament del trofeu i la litografia commemorativa del 60è Aniversari es clogué la llarga matinal de bàsquet al Puigverd.

 

 Vila de Castellar i clausura dels actes del 60è Aniversari

El proper 7 de gener es clouran els actes dedicats al 60è aniversari del bàsquet a Castellar. Ho faran en el marc de la celebració del XLIV Trofeu Vila de Castellar i què tindrà un convidat especial, per donar més rellevància a aquesta clausura, amb un rival de la lliga EBA: el C.B. Cornellà.

Es completarà la jornada amb la celebració del XL Trofeu Memorial Parcerisa, categoría júnior, en que el Castellar s’enfrontarà al C.B. Parets i amb un partit del cadet femení enfront al Navàs. Igualment es procedirà a la presentació de tots els equips del Club per a la temporada 2017-2018.

Un digne final a unes celebracions que van començar el 27 de gener de 2017 i que s’han desenvolupat gradualment fins a culminar en aquesta clausura.

14 de desembre: Tastet de bàsquet amb Suport Castellar

El passat dia 14 dins els actes i actuacions del 60è Aniversari i en el marc de col·laboració entre el C.B. Castellar i Suport Castellar, entitat dedicada a les persones amb malalties mentals, es va celebrar un tastet de bàsquet a l’Escola FEDAC de Castellar del Vallès.

Aquesta activitat neix amb propòsit de tenir continuïtat i així estan programats entrenaments setmanals a càrrec de dues monitores voluntàries del C.B. Castellar. Per a l’any 2018 es preveu incorporar als alumnes de 3r d’ESO del Coll·legi El Casal que fan el servei comunitari en Salut Mental a Suport Castellar. També està previst de participar en les trobades que organitza la Federació SMC de forma regular.

 

 5 de noviembre: Esplèndida jornada dedicada al bàsquet veterà en el 60è Aniversari

S’inicià la jornada amb un partit entre les components de l’equip pre infantil del C.B. Castellar. Ben aviat les grades es començaren a poblar de jugadores veteranes, nens i nenes ja que moltes són mares, familiars i amics.

A dos quarts d’onze saltaren a les dues pistes transversals habilitades prop de 30 jugadores, d’altres preferiren quedar-se a la gradería i no vestir-se de “curt”, per disputar un partit on rememorar les grans jornades de bàsquet i companyonia que havien viscut en èpoques passades. Acabà en un ambient festiu pels retrobaments, alguna petita lesió i, segurament, moltes “agulletes” el dia següent.

Amb totes les participants a la pista, també les de la Selecció Catalana, es va retre un reconeixement a les jugadores que, a l’any 1967, van formar el primer equip femení a la població dins el C.P. Castellar: Maria Casajuana, Montserrat Girbau, Maria José Romero, Margarita Gubern i Assumpta Graells foren les representats d’aquell equip que pogueren assistir a l’acte. Maria Casajuna lliurà al C.B. Castellar l’equipatge d’aquella primera etapa. Unes paraules del President del Club, Josep Bordas, del President de la Comissió dels 60 anys, Lluís Vial i de Maria Lluís, directiva de la Federació Catalana de Bàsquet tancaren aquest acte. També es lliurà a totes les participants la litrografia commemorativa del 60è aniversari obra de Francesc Daví.

 

Acte seguit es disputà el partit entre la Selecció Catalana i una Selecció de Castellar. Fou un partit entretingut i també molt disputat que acabà amb un ajustat 33-29 favorable a la Selecció Catalana. A pesar de què l’edat no perdona es pogueren veure jugades de mèrit i és que “quien tuvo retuvo”. Els dos equips reberen un trofeu cedit pel Banc de Sabadell. Acabà la matinal amb un petit refrigeri per a totes les participants.

La jornada de la tarda estaba dedicada als veterans masculins. L’activitat prevista amb els NEE del Club i de Suport Castellar no es va poder realitzar donat que hi havia integrants amb compromisos previs. A dos quarts de sis es donava el tret de sortida al partit de veterans locals: grocs contra negres. Es palesà la diferencia d’anys entre els participants: a alguns la pista se’ls feia molt llarga i altres semblaven disposats per tornar a la competició. Un cop finalitzat el partit, com al matí, tots al centre de la pista i ja també els integrants de l’equip del F.C. Barcelona, per fer les presentacions pertinents i rebre la litografia commemorativa.

El partit entre els súper veterans locals i del F.C. Barcelona va mostrar una gran igualtat i competivitat i va finalitzar amb un empat a 28. Els dos equips reberen un trofeu cedit pel Banc de Sabadell. Es va cloure la jornada amb un refrigeri pels participants.

En resum, una jornada que serví per retrobar-se amb velles amistats, rememorar temps passats i presents i  per què quedés a l’aire la possibilitat d’instaurar una jornada del bàsquet veterà que se celebrés de forma anual.

 

S’apropa el 5 de novembre, la diada dedicada al bàsquet veterà

Ja tenim a tocar la diada del bàsquet veterà! Hem fet alguns canvis en la programació com a conseqüència de la nombrosa participació, sobre tot en l’àmbit femení.

La diada començarà a les 9 del matí amb un partit de l’equip pre infantil femení del Club. Tot seguit dos partits simultanis, en pistes transversals, entre jugadores veteranes castellarenques. Ha estat una convocatòria exitosa amb una resposta molt positiva: tenen ganes de recordar i retrobar-se.

A les 12h. reconeixement a les integrants del primer equip femení local i tot seguit el partit davant la Selecció Catalana.

A la tarda, davant la imposibilitat de poder assistir a la trobada l’equip del TEB per compromisos de competició, també s’ha modificat el programa.

Així a les 16:30h. hi haurà una activitat del grup de NEE-Suport Castellar del C.B. Castellar. Ales 17:15h. partit de veterans del C.B.Castellar i clourà jornada a les 19:00 el partit entre veterans del C.B. Castellar i el Barça+60.

Proper acte del 60è Aniversari: dia 5 de novembre

Ens anem apropant al final de l’any i, per tant, dels actes de celebració del 60è aniversari del bàsquet a Castellar.

El partit d’èlit entre equips de l’ACB, que ens hagués satisfet poder portar a Castellar al setembre, no ha estat possible per diferents motius… principalment econòmics i de dates.

No obstant, com a penúltim acte d’aquest aniversari, hem programat una jornada dedicada al bàsquet veterà femení i masculí. Creiem que es podrá gaudir d’una jornada de retrobaments i de records que satisfarà a tothom.

Un dels actes principals és el reconeixement a les integrants del primer equip femení del C.P.Castellar format l’any 1967. Eren temps difícils per l’esport femení i elles van trencar el gel a Castellar. Per completar la jornada femenina podrem gaudir d’un partit entre veteranes castellarenques i la Selecció Catalana veteranes formada per jugadores de primer nivell.

A la tarda será el moment del bàsquet veterà masculí amb un partit entre veterans de diferents èpoques del C.B. Castellar on podran rememorar temps passats. Per finalitzar hi haurà un partit entre un equip del F.C. Barcelona +60 i un del Castellar amb integrants de l’equip que va quedar campió d’Espanya l’any 1975.

Entre mig, un partit entranyable i no menys important. Serà el dedicat a persones amb discapacitats. Comptarem amb la participació del TEB Castellar i en propers dies els hi podrem oferir més detalls sobre el mateix. Creiem de vital importància reivindicar la inclusió de persones amb diferents discapacitats i evitar els estigmes.

El llibre “C.B. Castellar 2007-2017 Pinzellades d’una década”

El llibre “C.B. Castellar 2007-2017 Pinzellades d’una dècada“, que es va presentar el passat 17 de juny i es obra de Lluís Bacardit, recull els últims 10 anys del C.B. Castellar i serveix per complementar al que es va publicar al 2007 “50 anys de bàsquet a Castellar del Vallès”.

Es pot adquirir a la secretaria del Club situada al Pavelló de Puigverd

 

Ballada de sardanes amb la interpretació de les sardanes dedicades al bàsquet castellarenc

El dijous, dia 6, es va dur a terme a la Plaça del Mercat la ballada de sardanes per commemorar el 60è Aniversari del Club Bàsquet Castellar. L’audició, organitzada per l’Agrupació Sardanista Amics de Castellar dins el cicle d’estiu, va anar a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal.

Entre altres, es van interpretar les dues sardanes dedicades al bàsquet castellarenc: “25 anys de bàsquet” del mestre local Joan Roca i “Castellar, ciutat del bàsquet 2007” del mestre Sigfrid Galvany. En el descans Lluís Vial, President de la Comissió del 60è aniversari, i Josep Bordas, President de l’Entitat, van lliurar al President de l’ASAC, Joan Ventura, la litografia commemorativa com a mostra d’agraïment per la desinteressada col·laboració en els actes del seixanta anys del nostre club.

Missa i ofrena a la Capella de Montserrat

El passat dia 6 se celebrà una missa a la Capella de Montserrat, oficiada per mossèn Joaquim Floriach, com agraïment pels 60 del nostre Club i per recordar a totes les persones que han passat per l’Entitat i ja no estan entre nosaltres. Al final de la missa unes paraules del president del Comissió del 60è aniversari, Lluís Vial,  precediren a la ofrena a la Vergde Montserrat de la litografia commemorativa dels 60 anys.

Dijous 6 de juliol, missa a la Capella de Montserrat i sardanes a la Plaça del Mercat

Ja falten pocs dies pels propers actes del 60è aniversari. Seran el dijous 6 de juliol.

El primer una missa a la Capella de la Verge de Montserrat, 19:30 hores, per recordar a tots els jugadors, entrenadors, directius, socis i afeccionats que ja no estan entre nosaltres. També se li farà l’ofrena a La Moreneta de la litografia commemorativa obra de Francesc Daví.

El segon a dos quarts de deu de la nit:  sardanes a la Plaça del Mercat. Amb la col·laboració de l’ASAC i dins la seva programació habitual. En aquesta audició s’interpretaran les dues sardanes dedicades al C.B. Castellar. La primera composada pel mestre castellarenc Joan Roca titulada “25 anys de bàsquet” i la segona “Castellar Ciutat del Bàsquet Català 2007” composada pel mestre Sigfrid Galbany. L’Audició anirà a càrrec de la Cobla La Principal de La Bisbal.

Un sopar de retrobaments i reconeixements

Dissabte, 17 de juny, es celebrà el sopar commemoratiu del 60è aniversari del C.B. Castellar i també  de cloenda de la temporada 2016-2017 en un acte conduit per en Marc Cornet, al que cal agrair-li la seva implicació i col·laboració, i al que hi assitiaren 170 persones

Abans d’iniciar-se el sopar des del Club, representat en la persona del seu president Josep Bordas, es volgué fer un reconeixement a l’equip mini femení, campió de grup, i a tot un seguit de persones per la tasca feta a favor de l’entitat.

Tot seguit es presentà el llibre editat pel Club i escrit per Lluís Bacardit sota el títol “C.B. Castellar 2007-2017  Pinzellades d’una dècada” i que ve a complementar el que es va editar amb motiu del 50 aniversari.

En el decurs del sopar es van anar cridant exjugadors, exentrenadors i ex directius de diferents èpoques  i també a  un dels impulsors del C.P. Castellar com fou en Joan Castells. Tots ells reberen l’escalf dels assistents i la litografia commemorativa del 60 aniversari.

Al final, els parlaments de rigor a càrrec del president del Club, Josep Bordas, del president de la Comissió, Lluís Vial, del vicepresident de la Federació Catalana, Josep Nadal, i del regidor d’esports del nostre Ajuntament, Aleix Canalís.

Foren unes hores per retrobar-se amb vells amics i recordar tot tipus d’anècdotes viscudes en els anys que estigueren vinculats als Club.

S’apropa el 17 de juny, data de celebració del sopar del 60è aniversari del bàsquet castellarenc i de cloenda de la temporada 2016-2017

Ja el tenim a tocar!!! El 17 de juny és la data assenyalada pel sopar de celebració del 60è aniversari i de cloenda de la temporada 2016-2017. Ens agradaría comptar amb la teva assistència per celebrar-ho tot junts.

El preu del sopar és de 20€ (15€ pels menors). Pots fer la inscripció a la secretaria del Club al Pavelló de Puigverd o pots fer un ingrés al c/c del Banc de Sabadell ES65 0081 0004 3500 0142 6350 fins al 7 de juny.

En el decurs de la jornada es presentarà el llibre editat pel C.B. Castellar “C.B. Castellar 2007-2017 – Pinzellades d’una década”

El Juventut de Badalona es proclama Campió de Catalunya en categoría infantil!!!

En partit disputat al Pavelló Puigverd de Castellar, avui diumenge 28 de maig, el Juventut de Badalona s’ha proclamat Campió de Catalunya després d’imposar-se en la final al Catalana Occident Manresa per 53-50. El partit ha estat de gran qualitat i lluitat per ambdós equips fins al xiulet final.

En la lluita pel tercer i quart lloc el F.C. Barcelona Lassa ha derrotat al SAMÀ de Vilanova i la Geltrú per un contundent 97-52. Els del Garraf han lluitat i mostrat bones maneres però no han pogut amb un gran Barça, molt motivat després de la seva ensopegada en la semifinal.

Aquesta final a quatre de Categoria Infantil s’ha disputat a la nostra població després que la Federació Catalana de Bàsquetbol ens en concedís la organització dins els actes commemoratius del 60è Aniversari. En els dos dies de competició hi ha hagut gran afluencia de públic i un comportament exemplar, tant per part de les quatre aficions com dels quatre equips que han mostrat una gran esportivitat. El futur del bàsquet està garantit després de veure aquesta promoció de jugadors.

Juventut de Badalona i Manresa es jugaran el Campionat de Catalunya Infantil Preferent

S’han disputat avui dissabte, dia 27 de maig, al Pavelló de Puigverd les semifinals del Campionat de Catalunya infantil Nivell A. En la primera semifinal el Manresa, en un partit molt igualat,  s’ha imposat al F.C. Barcelona (65-56)  i en la segona el Juventut de Badalona ha conseguit imposar-se al Samà de Vilanova i la Geltrú (74-67) en una primera part en la que ho han tingut molt fàcil i una segona en la que el Samà ha estat a punt de forçar la segona sorpresa de la jornada.

Demà, per tant, el F.C. Barcelona Lassa i el Samà de Vilanova i la Geltrú competirán pel tercer i quart lloc i Juventut de Badalona i Manresa disputaran la gran final per dirimir qui es corona campió de Catalunya.

 27 i 28 de maig Finals a quatre Campionat Catalunya Infantil A

Ja la tenim aquí!!! La final a quatre del Campionat de Catalunya Infantil. Aquest cap de setmana bàsquet de categoria al Puigverd amb els millors equips i promeses del bàsquet del present i del futur.

F.C. Barcelona, Juventut de Badalona, Manresa i SAMA de Vilanova es jugaran el títol de Campió de Catalunya i la possibiliatat de clasificar-se pel Campionat d’Espanya.

Si voleu gaudir del bàsquet dissabte a la tarda i diumenge al matí teniu una cita al Puigverd!!!

Com ho he de fer per assistir al sopar de celebració  del dia 17 de juny?

 Molt fàcil!! Només cal fer un ingrés de 20€ per persona al compte del Banc de Sabadell

ES65 0081 0004 3500 0142 6350

El sopar és el dia 17 al Pavelló de Puigverd a les 9 del vespre.

Dieu-ho als vostres amics, amigues, companys, companyes, excompanys, coneguts… És una ocasió única per retrobar-se !

 Clausura exposició “100 anys de basquetbol a Catalunya. Del pati al parquet”

Avui es clou l’exposició ubicada al Mirador i que va ser inaugurada el passat dia 3 per membres de la Fundació del Bàsquet Català.  El passat dia 12 tingué lloc una trobada dedicada a les entitats castellarenques i, a pesar de que l’assistència no fou molt nombrosa,  serví , seguint el fil de l’exposició del basquetbol, per visualitzar el camí recorregut per la societat  en les darreres dècades, els canvis viscuts i les dificultats presents, comunes a la majoria d’entitats culturals i esportives

Durant  aproximadament 3 setmanes prop de 700 escolars dels diferents centres educatius de Castellar l’hauran visitada reben les corresponents explicacions per part de membres de la Comissió del 60è aniversari. La curiositat i la sorpresa en descobrir la evolució de la societat  en el decurs de 100 anys ha estat la nota predominant  entre els escolars.

17 de juny: sopar al Puigverd

Us esperem a tots i totes al sopar del dia 17 de juny al Pavelló de Puigverd!!!

No hi pots faltar. Hi hem de ser tots!!

Acte inaugural exposició “100 anys de Basquetbol a Catalunya. Del pati al parquet”

El passat dia 3 s’inaugurà, a la sala d’exposicions del Mirador, l’exposició “100 anys de Basquetbol a Catalunya. Del pati al parquet”. L’acte comptà amb la presència de l’Alcalde, senyor Ignasi Giménez acompanyat dels regidors Joan Creus i Aleix Canalís. Per part de la Fundació del Bàsquet Català hi foren presents el senyor Joan Guiu, Vice president d’Assumptes Socials i Històrics i la senyora Marisol Clotet, Directora General Corporativa.

Obrí l’acte, presentat per en Marc Cornet, el president de la Comissió del 60 Aniversari, senyor Lluís Vial, seguit d’unes paraules del senyor Joan Guiu i de l’Alcalde Ignasi Giménez.

Al finalitzar els parlaments el senyor Lluís Puyalto, Director del Centre d’Estudis de la Fundació, explicà el significat i el perquè de l’exposició, així com la procedència de diferents objectes i samarretes que composen la mateixa.

Tot seguit es lliurà les litografies commemoratives del 60e Aniversari als patrocinadors, així com als Directors de diferents centres educatius de Castellar, convidats i  presents a l’acte.

L’exposició restarà oberta fins el dia 19 i durant aquests dies diferents grups d’alumnes dels centres educatius locals hi faran acte de presència. També el divendres dia 12, a les 7 de la tarda,  hi haurà un acte dedicat a les Entitats locals.

 

 

 

 

 

 

 

 

Demà, 3 de maig, inauguració de l’exposició “100 anys de basquetbol” al Mirador

Demà es dóna el tret de sortida de l’exposició “100 anys de basquetbol a Catalunya. Del pati al parquet”. L’acte inaugural será a les 7 de la tarda. Romandrà oberta del 3 al 19 de maig, de dilluns a divendres.

Al llarg d’aquests dies estan previstes diverses visites de les escoles de Castellar i el dia 12, a les 7 de la tarda tarda, hi haurà una trobada  dedicada a les entitats castellarenques.

 

Taula rodona

El passat divendres, 10 de marc, amb la sala d’actes  del Mirador plena de gom a gom de socis, afeccionats i entrenadors i jugadors  del C.B.C. es va dur a terme una interessant taula rodona sobre el present i futur del bàsquet català.

Els quatre ponents, presentats i moderats pel periodista local Marc Cornet, van anar desgranant una àmplia exposició sobre el tema segons el seu punt de vista.

En José Manuel Fernández, des de la perspectiva de la seva llarga experiència de 35 anys a El Mundo Deportivo, encara que ara ja estigui jubilat, i en que feia unes cròniques “analítiques i mordaces”  en paraules de Marc Cornet.

José Manuel Hernández, president del C.B. Cornellà, va detallar el que podem considerar un model d’èxit de club destacant la bona sintonia i col·laboració amb l’administració local i el condicionant que representa el tema econòmic en la gestió de l’entitat.

IMG_20170310_195150DSC_5359DSC_5389

DSC_5425IMG_20170310_195159IMG_0846

Maria Lluís, directiva de la Federació Catalana, ex jugadora i descendent d’unes nissagues de basquetbolistes de Badalona com són els cognoms Lluís i Gol va fer reflexionar, amb la seva experiència d’educadora, sobre el coneixement que tenim del bàsquet més proper i posant l’accent en la vessant femenina. En la seva tasca de federativa ens va anunciar la pretensió de la Federació Catalana de celebrar un congrés, en aquests propers mesos, en el que tothom serà convidat a aportar idees i “repensar” el que ha de ser el bàsquet català en el futur.

Esteve Rubio, entrenador i pare de jugadors, va dissertar com es viu a casa tenir dos fills i una filla que són jugadors de bàsquet i que un d’ells esdevé, des de molt jove, una figura dins del món d’ aquest esport i què la portat fins a la NBA, com és el cas d’en Ricky. En moltes ocasions no resulta fàcil de gestionar-ho.

Finalment es va obrir un debat que va resultar curt donat que el temps s’esgotava. Es va cloure l’acte amb unes paraules del president de la Comissió dels 60 anys, Lluís Vial, i el lliurament de les litografies commemoratives als ponents i moderador.

 IMG_0614Divendres 10 de març taula rodona: Present i futur del bàsquet català

El divendres dia 10 de març, a les 19 hores, a la Sala d’Actes del Mirador i dins dels actes del 60è Aniversari del C.B. Castellar tindrà lloc una taula rodona sota el títol “Present i futur del bàsquet català”

Els ponents seran:

José Manuel Fernández Periodista jubilat de El Mundo Deportivo

José Manuel Hernández President del Club Bàsquet Cornellà

Maria Lluís Directiva Federació Catalana de Bàsquet i ex jugadora

Esteve Rubio Pare del jugador de la NBA Ricky Rubio

Tots ells són persones expertes i vinculades al bàsquet amb visions transversals sobre aquest esport.

L’acte serà presentat i moderat pel periodista local Marc Cornet

 

Presentació Comissió 60è Aniversari, litografia i programa d’actes

El 27 de gener del 2017, va tenir lloc el primer acte del 60è Aniversari del Club Bàsquet Castellar que consistí en la presentació de la Comissió, litografia i programa d’actes a realitzar durant tot l’any 2017. L’acte, conduit per en Pere Sellés, comptà amb la presència a la mesa de l’Alcalde de Castellar del Vallès, senyor Ignasi Giménez; del Diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, senyor Josep Salom; del President de la Federació Catalana i de la Fundació del Bàsquet Català, senyor Joan Fa; del President del Club Bàsquet Castellar, senyor Bordas i del President de la Comissió, senyor Lluís Vial.

En Lluís Vial presentà la litografia realitzada per l’artista local Francesc Daví LLonch, al que li agraí la seva col·laboració. En els diferents parlaments de tots els integrants de la mesa es posà en valor la importància de poder celebrar els 60 anys d’una entitat i també de l’esport com a element formatiu, cohesionador de la societat i dels diferents valors que contempla, com l’esforç, la disciplina, el companyerisme…

Tot seguit es lliurà una placa d’agraïment a en Francesc Daví i les primeres litografies a l’Alcalde, Ignasi Giménez; al regidor d’Esports, Aleix Canalís; al Diputat, Josep Salom i al President de la Federació, Joan Fa.

Per acabar el centenar de persones que assistiren a l’acte pogueren degustar unes pastes i una copa de copa a la sala Espais del Mirador.

DSC_5086DSC_5229DSC_5194DSC_5196DSC_5207DSC_5285

 

60è Aniversari

L’any 2017 farà 60 anys que es fa bàsquet a Castellar, esport que es va iniciar de la mà del C.P. Castellar  club fundat l’any 1957. Coincideixen, també el 2017, un seguit d’efemèrides d’especial rellevància: 50 anys del primer equip femení  del C.P. Castellar (1967); 42 anys d’assoliment del Campionat d’Espanya de 3ª Divisió (1975) que va donar accés a jugar a la 2ª Divisió Nacional (avui LEB Or); 20 anys que va nàixer el C.B. Castellar (1997) fruit de la fusió del C.P. Castellar i el Bàsquet La Immaculada i 10 anys que Castellar va ser Ciutat del Bàsquet Català (2007).

 S’ha creat una comissió del 60è Aniversari formada per ex directius, ex jugadors i membres de la directiva actual amb l’objectiu de dur a terme un seguit d’actes  per celebrar i posar de relleu tots aquests esdeveniments i poder reunir a totes les persones que, en algun moment, han estat protagonistes en la història del Club i del bàsquet castellarenc.

Un altre objectiu és obrir el Club a tota la massa social actual i a la població de Castellar per donar a conèixer la tasca que s’ha fet en aquest 60 anys i que es continua portant a terme en l’actualitat.

  • Mobles Albert