Mini femení vs CN Sabadell

Mini Femení 07 – 57 CN Sabadell

Partit per aprendre del mini femení contra el CNSabadell al Pavelló Puigverd. Les nostres van començar el matx desconcentrades i amb massa respecte cap a les visitants, que aconseguien cistelles fàcils a contraatac i de rebot ofensiu.
Tot i així, les castellarenques van anar millorant a mesura que avançava el partit, i es van veure moments de bon joc en equip i també de solidaritat defensiva entre totes. Les locals no van baixar els braços en cap moment, malgrat el resultat en contra. La setmana que ve les castellarenques s’enfronten al Sant Andreu a casa en el primer partit de la segona volta. Ens ha de servir per seguir millorant i per posar en pràctica tot allò que treballem als entrenaments. 
Som-hi noies!

Les locals no van baixar els braços en cap moment, malgrat el resultat en contra. La setmana que ve les castellarenques s’enfronten al Sant Andreu a casa en el primer partit de la segona volta. Ens ha de servir per seguir millorant i per posar en pràctica tot allò que treballem als entrenaments. 
Som-hi noies!