BONES SENSACIONS A LA 3A FESTA DEL MINIBÀSQUET

 

 

Dissabte passat, dia 10 de juny, vam celebrar la 3a Festa del Minibàsquet a l’Espai Tolrà. Tot i comptar amb menys equips que en les dues primeres edicions, en concret amb 29 equips, el torneig va transcórrer amb normalitat i, sobretot, amb un ambient basquetbolístic dels que fa gaudir a  qui els agrada aquest esport. Van ser 10 hores farcides de partits i concursos de triples, en què nens i nenes de 8 a 12 anys van competir amb els seus respectius equips per intentar fer-se amb la primera posició a les seves categories.

 

 

 

 

 

 

 

Hi va haver 4 categories: Mini Masculí A-2/B-1, Mini Masculí B-2/C-1, Mini Femení C/D, i Pre-Mini Masculí C-1/C-2. Sobretot, cal destacar la molt meritòria actuació dels 4 equips castellarencs: el Mini Masculí va ser campió del Grup 3 de B-2/C-1, el Mini Femení va ser campió de C/D, el Pre-Mini “2007” va finalitzar 3r classificat, i el Pre-Mini “2008” va finalitzar 2n classificat.