BONA REBUDA DE LA FINAL A 4 INFANTIL MASCULÍ NIVELL A-1

 

El cap de setmana passat, dies 27 i 28 de maig, vam poder col·laborar amb la Federació Catalana de Basquetbol en l’organització de les finals a 4 d’Infantil Masculí A-1. Vam comptar amb la presència del FC Barcelona Lassa “A”, el Club Joventut Badalona “A”, el Catalana Occident Manresa “A”, i el Bàsquet Samà Vilanova “A”. A les primeres semifinals, el Manresa superava al Barça després de tancar un partit defensivament perfecte. A l’altra semifinal, el Joventut es desfeia del Samà no sense patiment als instants finals. El campió va acabar sent el Club Joventut Badalona “A”, que va superar al Catalana Occident Manresa “A” a la final, tenint l’últim tir per empatar el partit els manresans.

 

 

El FC Barcelona Lassa “A” va superar al Bàsquet Samà Vilanova “A” al partit pel 3r i 4t lloc.

 

 

 

 

 

 

Per veure més fotografies visitar l’enllaç https://flic.kr/s/aHskW7foPu