1A EDICIÓ DEL 3X3 INTER-ESCOLAR ORGANITZAT PEL CLUB

Aquest dissabte dia 20 de maig, de 9:00 a 14:00, el club celebrarà la 1a edició del 3×3 inter-escolar. En aquesta primera edició han col·laborat 6 escoles del poble a l’hora de difondre l’esdeveniment i ajudar a fer els equips del torneig. Esperem doncs donar cabuda, aquest cap de setmana, a més de 30 equips i 100 nens/es, que gaudiran d’una trobada esportiva sense elements competitius, en què gaudir del bàsquet i els valors que transmet és la missió principal.

Aquest dimecres dia 17 les inscripcions pel torneig tanquen, i esperem publicar els horaris del torneig el proper divendres 19, al nostre Instagram, Facebook, i Twitter. També, des del mateix divendres a la tarda estarà disponible, penjat a diversos llocs del pavelló Puigverd, el quadre de partits del torneig en format físic.

Recordar a tots els participants i famílies que serà imprescindible, per poder disputar els partits, dur l’autorització de l’equip degudament signada. Aquest full us el podrà facilitar la vostra escola, o bé el podreu demanar el mateix dissabte al pavelló per poder-lo signar i entregar.

Per últim us preguem, als participants, molta puntualitat per poder donar inici als partits sense demora, i poder seguir el guió de partits de la trobada al peu de la lletra. Els organitzadors tenim moltes ganes de gaudir del torneig i de veure bon bàsquet! Només falta que tots i totes porteu moltes ganes de passar-ho bé!