16 HORES DE BASQUET 3×3

El dissabte 15 d’abril, en el marc del 60è aniversari de l’entitat celebrarem les 16h de Bàsquet del club, que inclourà competicions 3×3 en dues modalitats diferenciades, i d’altres activitats que anirem especificant amb el pas del temps. L’esdeveniment donarà el tret de sortida a les 8:00 i finalitzarà a les 24:00, i tindrà un preu d’inscripció de 8 euros per participant. Hi haurà servei de bar, i amb el preu de l inscripció s’inclourà la samarreta del 16h.

Les dues modalitats de la competició de 3×3 seran la modalitat competitiva, en la que es podran inscriure equips de fins a 4 jugadors/es en les seves respectives categories, sempre en funció de l’edat i el sexe, i ça modalitat familiar, en que els equips hauran d’estar formats per integrants que tinguin alguna mena de vincle familiar entre si: pare, filla, tieta, cosí, germana,…

En cas que en alguna de les categories d’alguna de les modalitats hi hagués un nombre insuficient d’equips inscrits, l’organització fusionarà categories per poder assegurar un nombre mínim de partits a cada equip.