Festa presentació del nostre club

Diumenge passat, dia 8 de gener, arribava una de les cites més importants de la temporada pel club: la celebració del Memorial Parcerisa, la presentació dels equips del club, i el Torneig Vila de Castellar.

A les 9:00 del matí, el torn era pel Júnior Masculí, que es va enfrontar al CN Caldes per discutir el vencedor de la 38a edició del Memorial Parcerisa. Amb un resultat de 50-37, el locals es van endur el partit i el torneig, enfront un equip que milita a un nivell superior al dels castellarencs.

A les 10:30, era el torn del equips de cistella petita, a excepció de l’Escola de Bàsquet. El Pre-Mini Masculí va enfrontar-se al Sant Gabriel Ripollet, el Mini Masculí al EB Rosella, i el Mini Femení també al Sant Gabriel Ripollet. Els jugadors i les jugadores s’ho van passar d’allò mes bé tot i l’haver poc espai per tots i, no es l’important però val la pena ressenyar-ho, els tres equips locals van aconseguir endur-se el seu respectiu partit.

A les 12:25, amb cert retard, va iniciar la presentació dels equips del club. Un total de 188 jugadors i jugadores van saltar al parquet vestits de groc i negre, per fer la foto de família que acompanya aquestes línies.

Minuts mes tard, sobre les 13:00, va ser el torn del 42è Torneig Vila de Castellar, que va enfrontar el Sènior “A” Masculí a la UE Sant Cugat “A”. Malauradament, el torneig va decantar-se pel canto dels visitants, que van fer un partit molt complet amb una plantilla molt jove, d’edat similar a la plantilla del nostre Sènior “A”.

Va ser una jornada molt completa, en la que ens ho vam passar d’allò mes bé!